How to Grow Your Instagram & Gain 300 Real Followers Per Day – oversettelse

How to Grow Your Instagram & Gain 300 Real Followers Per Day

Jeg kommer i dette innlegget til å oversette noe av Neil Patel sitt innlegg om “How to Grow Your Instagram & Gain 300 Real Followers Per Day”.

Instagram overrasket verden!
Da appen ble introdusert for første gang, steg den til 1 million brukere innen 3 måneder.I dag er tallet nærmere 700 millioner og er fortsatt stigende. Dette betyr at plattformen er et helt annet sted enn det var for et par år siden. Plattformen har utviklet seg til å ha mer kraft, flere evner og mer adaptiv perfeksjon for brukerne.

Fra der jeg står har Instagram aldri vært mer nyttig enn det er akkurat nå for personlig og forretningsmerkebygging. Senere vil jeg komme i detalj om de uendelige mulighetene og hvorfor du ikke bør forsømme denne sosiale medieplattformen. Du kan bestemme at målgruppen din ikke er spesielt egnet til en Instagram-publikum. Men det ville være utrolig kortsiktig å ikke – i det minste – teste plattformen. Dette er grunnen til at jeg skrev denne artikkelen. Du trenger riktige beregninger og verktøy for å bygge en vellykket Instagram-kampanje.

Jeg vil hjelpe deg med å lykkes på Instagram og utnytte effekten det kan ha for virksomheten din. Så hvordan ser suksess ut? Det betyr å tiltrekke seg de vanlige tingene som følgere, likes, omtaler og kommentarer. Det betyr også å engasjere deg på et dypere nivå med publikum og kartlegge det engasjementet i et markedsførings- eller salgsmål. Du kobler deg til brukere på en måte som virkelig betyr noe, og det vil få implikasjoner for måten du gjør forretninger på.

I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du får 300+ ekte, målrettede Instagram-følgere per dag. Vi går gjennom en trinnvis prosess for hvordan du kan oppnå dette uten problemer i det hele tatt.

Dette er hva vi skal dekke:

 • Vi presenterer Instagram
 • Utviklingen av Instagram
 • Falske mot ekte tilhengere og hvordan du kan få øye på forfalskningene
  Trinn 1: Bestem det overordnede formålet med Instagram-kontoen din
  Trinn 2: Kom med en innholdsstrategi
  Trinn 3: Design profilen din for maksimalt engasjement
  Trinn 4: Legg ut bilder som fanger oppmerksomhet
  Trinn 5: Legg til lange bildetekster i innlegget ditt
  Trinn 6: Legg til strategiske hashtags
  Trinn 7: Opprett en planleggingsplan
  Trinn 8: Finn og følg målbrukerne dine
  Trinn 9: Følg 50 brukere per time
  Trinn 10: Bli et aktivt medlem av samfunnet
  Trinn 11: Partner og krysspromotere med relevante brukere
  Trinn 12: Kjør utfordringer og konkurranser
  Trinn 13: Kjør Instagram-annonser
  Trinn 14: Koble Instagram til din frakoblede kunde
  Trinn 15: Hold øye med hva som fungerer, slik at du kan fortsette å optimalisere ytelsen din

Vi presenterer Instagram
Selv om jeg føler at denne plattformen ikke trenger introduksjon, kan noen av dere være nye for den. Så jeg vil gjerne gi deg noen raske fakta.

Instagram er en mobilapp for bildedeling. Den ble lansert i 2010 som en typisk freebie-app. Det var mange andre foto-apper, men Instagram traff sweet spot og begynte å vokse eksponentielt. De vokste så raskt og organisk at Facebook interesserte seg og kjøpte dem for 1 milliard dollar i april 2012.
Per april 2017 har Instagram mer enn 700 millioner aktive brukere hver måned!

Hentet fra Neilpatel.com

Utviklingen av Instagram
Instagram pleide å være en grunnleggende app. Du tok et bilde, satte et filter på det (for å få deg til å se bedre ut), og deretter delte du det med din lille Instagram-følger. Det var det. Ingen bjeller. Ingen fløyter. Ikke noe spesielt.

Slik er det ikke lenger.

I dag er Instagram full av mange funksjoner, fra automatiseringsfunksjoner til fantastiske filtre. Når Snapchat begynte å tiltrekke seg millioner av følgere, og apper som Periscope utnyttet livevideo, skyndte Instagram seg også å tilby disse funksjonene. For eksempel kan du redigere bilder ved hjelp av mer avanserte bilderedigeringsfunksjoner i stedet for å stole på Instagrams innebygde filtre.

Hentet fra Neilpatel.com

Du kan også legge ut historier. Historier vises øverst i vennenes feeder og vises der i bare 24 timer. Hvis du vil holde historiene dine diskrè, kan du bare sende dem til utvalgte venner eller kuraterte grupper.Du kan redigere bildene dine med tekst, tegning og andre spesialeffekter, omtrent som Snapchat. Instagrams Live Video-funksjonen fanger også opp. Det er ikke som de fleste live videoplattformer fordi videoen forsvinner så snart du slutter å streame. Du kan bare se livevideoer mens de filmes. Målet mitt i denne artikkelen er å vise deg hvordan du får følgere, ikke å lære deg hvordan du bruker alle funksjonene. Det er likevel viktig å være oppmerksom på disse funksjonene, fordi du kommer til å bruke dem når du øker publikum med tusenvis av uker.

La oss hoppe inn.

Falske mot ekte tilhengere og hvordan du kan få øye på forfalskningene

Det er spillets natur. Noen mennesker vil prøve å støtte kontoene sine ved å gi en feil fremstilling av deres rekkevidde – og i forlengelse av – deres innflytelse. De kjøper følgere og liker fra nettsteder på det svarte markedet, slik at de kan appellere til merkevarer for tilknyttede markedsføringsformål. Andre gjør det ganske enkelt av overfladiske grunner. Disse falske tilhengerne er vanligvis bots som ikke gir plattformen noen verdi. Verre ennå, de tar bort fra brukeropplevelsen som vi alle elsker.

Og vet du hva?

Spambots kan ikke virkelig “like” merkevaren din. De kan ikke gi reell innsikt som kan påvirke virksomheten din. Og de kan ikke bruke ekte penger. Her er noen strategier du kan bruke til å revidere individuelle profiler for å få øye på falske ting:

Trinn 1: Bestem det overordnede formålet med Instagram-kontoen din

Dette er grunnleggende. Hvis du er på Instagram utelukkende for det sosiale aspektet, kan du hoppe over til neste trinn. Men hvis du er interessert i å knytte innsatsen til et forretnings- eller markedsføringsmål, må du finne ut hva det overordnede formålet med kontoen din er. Tatt i betraktning at mer enn 50% av Instagram-brukerne følger favorittmerkene sine, vil du kanskje utnytte det og sette deg noen markedsføringsmål.

Poenget med denne målkartøvelsen er å:

Gjør deg selv ansvarlig overfor et bestemt resultat. På denne måten kan du måle resultatene dine, spore fremgangen din og bestemme avkastningen.
Forbedre effektiviteten til alle trinnene du tar fremover. Innholdsstrategien din og alt annet du gjør vil være avhengig av målene du jobber mot.
Hvordan ser et mål ut på Instagram? Det kan være et hvilket som helst antall av de mange bruksområdene som plattformen gir.

Jo mer spesifikk, jo bedre.

Jo mer målbar, jo bedre.

Her er noen eksempler:
Øk din innsats for historiefortelling
Forbedre publikumsengasjement
Generer en jevn tilknyttet markedsføringsinntekt
Øk produktsalget
Få mer trafikk til nettstedet ditt
Konverter flere personer til e-postlisten din
Koble til influencers i din nisje
Vis frem bedriftskulturen din slik at du kan tiltrekke deg superstjernemedlemmer
Bygg opp og fremdrift for en kommende produktlansering
Du kan gjøre disse mer konkrete ved å feste bestemte tall til dem.

For eksempel, “begynn å generere 5K / måned i tilknyttet markedsføringsinntekt innen 31. desember.” Selv om spesifisitet er viktig, trenger du ikke å sette dine mål i stein. De kan utvikle seg når virksomheten din vokser. De kan ta en hel sving hvis visjonen din endres. De kan øke eller redusere omfanget.

Du er arkitekten for denne planen.

Trinn 2: Kom med en innholdsstrategi

Nå som du vet hva du jobber mot, er det på tide å tenke på innholdet. Jeg kan fortelle deg med all sikkerhet at dette er en kritisk del av Instagrams suksessligning. La oss kort definere innhold – det er alt du uttrykker gjennom tekst, grafikk og hvilket medium som Instagram tillater. Hvis du lager tilfeldig innhold, vil du tiltrekke tilfeldige mennesker som ikke bryr seg mindre om deg. Disse menneskene vil være tilskuere og forbipasserende. De vil ikke gjøre noe. De vil ikke flytte noen vekstnåler for bedriften din. På baksiden, hvis du lager innhold som er strategisk og målrettet, vil du tiltrekke deg akkurat den rette typen følgere. De bryr seg om virksomheten din, engasjerer deg i oppfordringene dine og har stor verdi. Oppgaven nå er å kartlegge innholdsstrategien din i forretningsmålene du kom opp med i trinn ett. Dette vil sikre at du lager den mest innholdsrike typen innhold. Men først, la oss snakke om noe – ofte ignorert – som er viktig for suksessen til innholdsstrategien din.

Kontekst.
De fleste forstår enten ikke hva kontekst betyr for sosiale medier, eller de ignorerer det helt. Til slutt mangler innholdet deres merket.

La meg forklare.

Innhold kontra kontekst: I hovedsak bør disse to ikke eksistere uten hverandre. Det er enkle måter å forstå innhold kontra sammenheng og hvordan de forholder seg:
Innhold er det du lager. Kontekst er betydningen knyttet til det du lager.
Innholdsmarkedsføring er å levere kvalitetsinformasjon til publikum. Kontekstmarkedsføring er å levere riktig informasjon til riktig person i rett øyeblikk.
Ser du hvordan de fungerer som et team? Hvordan innhold ville falle flatt uten sammenheng?

Spørsmålet er nå, hvordan oppnår du den balansen?Jeg liker å tenke på innhold som den informative klumpen og konteksten som historiene du bruker for å levere budskapet.

Dette betyr at for å skape riktig kontekst for Instagram-innholdet ditt, må du bruke elementene i en historie:

Hva …
Hvem …
Når …
Hvorfor …
Hvor …

Hentet fra:
Patel, Neil. u.d. Neilpatel.com. Funnet Juni 6, 2021. https://neilpatel.com/blog/how-to-get-300-real-targeted-instagram-followers-per-day/.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *