Amnesty International

Etter å ha søkt på Google har jeg funnet ut at Amnesty International ble stiftet i 1961 av den engelske advokaten Peter Benenson.

Sosiale medier:
Man ser at de er aktive på sosiale medier da de sosiale plattformene dukker opp når jeg søker navnet på Google. Facebook og Twitter kontoen kommer opp på fremsiden. På nettsiden deres har de lagt til ikonene for sine sosiale plattformen som du kan trykke på for å komme enklere inn på. Der har de lagt til Facebook, Twitter og Instagram.

Hentet fra deres hjemmeside

De er veldig synlige når man søker opp på selve Amnesty International, der får du opp ulike nettsider og plattformer du kan gå inn på for å lese deg gjennom for å bli bedre kjent med de.

Selve hjemmesiden har blitt satt opp på en fin og ryddig måte. Målet kommer fram på riktig måte og du kan lett forstå hva de driver med og hva de ønsker å formidle til andre. Man kan klart se med første øyenkast at de kjemper for menneskerettigher.

“Amnesty baserer seg på idéen om at hvert menneske kan utgjøre en forskjell
– fordi det nytter når vi står sammen.”

Måling og analyse av trafikk:
Man får aldri for mange følgere, og det er derfor viktig at Amnesty prøver å få flere kunder fra hele verden som kan være med å bidra til å kjempe for menneskerettighetene. Med Google Analytics kan de få hjelp med dette og kan legge ikke søker ord, der Amnesty dukker opp på Google dersom noen søker på ord som passer til beskrivelsen til Amnesty. Man kan måle ulike data via Google Analytics og få svar på f.eks hvor kundene kommer fra og hvor på nettsiden de brukte mest tid på. Dette kan få svar på mye og man kan også få svar på om noe som bør endres på da ingen bruker så mye tid på det spesifikke stedet, men heller på andre steder på nettsiden.

SEO:
Ved å bruke søkemotoropptimalisering er det enklere for andre å finne Amnesty ved å bare bruker et eller to ord som kan være det de leter etter. Det kan for eksempel være “menneskerettigheter”, da bør Amnesty komme opp som et av de første valgene i Google slik at alle kan se det. Dette gjør at flere kan finne Amnesty International og trykke seg inn for å sjekke litt nærmere på hva det er og hva de gjør for å kjempe for disse menneskerettighetene.

Hentet fra:
u.d. Amnesty International . Funnet Juni 6, 2021. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *