Refleksjonsnotat

Relinns Technologies - We are highly professional digital marketing  services provider… | Digital marketing plan, Digital marketing trends,  Digital marketing company
Pinterest

I første del av faget digital markedsføring har jeg lært en del nytt som jeg ikke visste fra før. Dette har vært en spennende start og gleder meg til å lære mer i dette faget. Så får vi se om kunstig intelligens blir tatt i bruk raskere enn vi forventer.

Hva har jeg lært?
I første del av dette faget har jeg lært en del om kunstig intelligens, VR briller, filterbobler og ekkokamre. Kunstig intelligens har vært det mest spennende temaet for meg, syntes det har vært interessant å lære om. Kunstig intelligens har både positive og negative sider og noen av disse positive sidene er:

Arbeidet vil kunne gå mye raskere og bli mer effektive. Vi kan se på Amazon Prime der de leverer pakker med droner på kort tid:
Amazon Prime Air er en veldig smart måte å levere pakker på, de har også veldig kort leveringstid etter bestilling. Dette kan bli en skikkelig hit hvis det funker som det skal og at de flyr innen 30 minutter etter disse kundene har bestilt en vare. Normal leveringstid i Norge pleier å være mellom 2-7 virkedager, så for de som gjerne ønsker varen sin raskere hadde dette vært et godt alternativ.

Konsekvensene med kunstig intelligens:
Som man kan se så kan det oppstå en del konsekvenser når det kommer til kunstig intelligens. Når det etterhvert kan ta over verden, så er det mye som blir bort og flere mister jobbene sine. Dette kommer til å bli et stort problem for de som har hus, barn og familie å ta vare på. Det vil trolig nok heller ikke komme nye arbeidsplasser som kan fylles opp, de vil nok også bli tatt over av roboter. Etterhvert vil nok 80% styres av kunstig intelligens.

Jeg vil nok tro at dette enda kommer til å ta en stund før det kommer til å påvirke oss, men at det en dag kommer til å skje. Jeg føler meg ikke enda utsatt for at kunstig intelligens tar over jobben min for godt, dette kommer til å ta en god stund før folk kommer til å begynne å starte å planlegge bruken av dette og erstatte oss med roboter/droner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *