Tillit til digitale plattformer

Gebyrsjokk på netthandel | Computerworld
Computerworld

Hva er så tillit? Simmel så tillit som en «antakelse om andres framtidige atferd som er sikker nok til å fungere som grunnlag for praktisk handling. Tillit befinner seg mellom kunnskap og uvitenhet om et annet menneske». 
Tryge Gulbransen

Tillit er ikke bare hos en person men også ulike plattformer. Nå som netthandel er mye mer populært enn før pågrunn av Corona, så er det spessielt viktig at å ikke bli lurt. Det er ikke så enkelt å vite hva som er ekte og ikke, derfor er digital markedsføring veldig viktig. Jo bedre markedsføringen er jo mer troverdig er det at plattformen er ekte og du ikke blir lurt når du handler. Men man må alltid obs, det er ikke alltid det stemmer. Folk blir ofte lurt ved å gi kort informasjonen videre uten å vite hvem som egentlig står bak de ulike plattformene.

Forbrukertilsynets tips for trygg netthandel - Forbrukertilsynet
Forbrukertilsynet

Jeg handler selv mye på nett nå for tiden, men jeg handler der jeg vet det er trygt og har fått pakken levert hjem uten problemer. Jeg er skeptisk på nye nettsider som jeg ikke har hørt om før, og holder meg derfor med nettsider jeg hører mye om og vet er helt sikkert å handle hos.

Hentet fra:
https://sosiologen.no/essay/essay/hva-er-tillit/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *