Hvordan det er å være student under en pandemi

Mars var en måned som forandret hele landet, og ikke på en positiv måte. 13 mars var den dagen Corona ble først oppdaget i Norge og alt ble snudd på hodet. Hele landet stengte og de fleste ble permittert eller mistet jobben sin, dette har ingen opplevd før så dette var vanskelig for oss å forstå.

350+ Study Pictures & Images [HQ] | Download Free Images & Stock Photos on  Unsplash
unsplash.com

Som en student som har pleid å dratt til skolen på forelesninger så og si hverdag og til å måtte studere hjemme gjennom Zoom, har vært veldig tøft. Jeg slet med å holde motivasjonen oppe og å lese meg opp til eksamen! Etter litt ble jeg også permittert fra jobb som gjorde det enda værre å holde motet oppe for å stå opp for å studere. Mesteparten av tiden gikk til å se på serie og legge vekk studien helt, og kun dukke opp når eksamen ble lagt ut. Jeg hadde ingen sted å gå, men motivasjonen ble bare mer og mer borte og studie ble ikke så viktig lenger. Jeg dukket kun opp samme dag som eksamen var og fullførte de en etter en for å kunne bestå og komme meg gjennom semesteret.

Neste semester ble ikke akkuratt noe enklere, men mer av motivasjonen har vært der. Etter at jeg startet på jobb igjen i mai har jeg fått komt meg litt mer ut av huset og kunne tenke litt klarere. Så å jobbe litt med skole har det vært mer av dette høst semesteret. Håper på at skolehverdagen blir litt enklere fremover og at man sakte men sikkert kan begynne å dra på skolen igjen og treffe andre.

Så for å oppsummere så har ikke dette året vært noe enkelt for meg som student, og håper dette kan bedre seg mer etterhvert.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *